Algemene informatie

Als extra service biedt SRC Reizen al haar klanten een persoonlijke pagina aan op Mijn SRC.

Met uw eigen account, die u in een paar stappen aanmaakt, kunt u:

  • uw klantgegevens zoals deze bij ons bekend zijn inzien en wijzigen
  • gratis brochures bestellen
  • uw abonnementen op de SRC-nieuwsbrief en de SRC Werelds! beheren
  • een vraag stellen aan de medewerkers van SRC Reizen

En dat alles op het tijdstip en het moment dat het u het beste past.

Mijn SRC

SRC Reizen biedt al haar klanten als extra service een persoonlijke pagina aan op Mijn SRC. Iedereen kan op Mijn SRC een eigen pagina aanmaken, ook wanneer u nog niet met SRC op reis bent geweest of wanneer u boekt via een reisbureau. Wanneer u online uw reis boekt bij SRC, het contactformulier invult of een brochure aanvraagt, wordt er automatisch een gebruikersaccount voor u aangemaakt.

U maakt een gebruikersaccount aan op persoonlijke titel, dus voor uzelf en niet voor het gezin. Op uw persoonlijke pagina kunt u, wanneer het u het beste past, uw gegevens wijzigen, bijvoorbeeld wanneer u gaat verhuizen of wanneer uw e-mailadres wijzigt, uw abonnementen beheren, een brochure aanvragen (zonder dat u nogmaals uw gegevens moet invullen) of uw vraag aan SRC stellen.

De gegevens die u via uw persoonlijke pagina bij ons achterlaat gebruiken wij om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn: bijvoorbeeld voor het beantwoorden van vragen, voor het versturen van brochures en de SRC Werelds! (uiteraard alleen indien u aangeeft deze te willen ontvangen) en voor het verwerken van uw reservering. Vanwege dit laatste verzoeken wij u om uw gegevens zo correct mogelijk in te vullen (volgens uw paspoort), zodat wij altijd voor de uitvoering van uw reis over de juiste gegevens beschikken.

Natuurlijk gaan wij zeer zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Wij zullen alle gegevens strikt vertrouwelijk behandelen. SRC Reizen verstrekt geen persoonlijke gegevens aan derden anders dan voor de uitvoering van de door u geboekte reis of voor de verzending van de door u bestelde brochure. Meer informatie hierover leest u onder "Privacy".

Wilt u liever geen informatie van SRC Reizen ontvangen of wilt u uit ons bestand verwijderd worden, laat ons dit dan weten via dit Contact.

Heeft u nog vragen, bekijk dan de informatie onder Veelgestelde vragen of neem tijdens kantooruren contact op met de afdeling Informatie & Reserveringen op nummer 050–3123123.

SRC Reizen

SRC is al meer dan 30 jaar dé specialist in rondreizen en cultuurvakanties. Waar u ook naartoe wilt, bij SRC Reizen bent u altijd aan het juiste adres! We hebben prachtige vakanties naar heel veel bestemmingen over de hele wereld. Al sinds onze beginjaren, toen we nog StudentenReisClub heetten, willen we onze reizigers de mooiste plekjes van de wereld laten zien. Vol toewijding en enthousiasme stellen onze medewerkers daarom de meest prachtige reizen voor u samen. Daarbij zijn ze altijd op zoek naar de nieuwste vakantiebestemmingen, de mooiste routes en de beste prijs-kwaliteitverhouding. Alles om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. En na 30 jaar mogen we gerust zeggen dat we dat goed kunnen!

Contactgegevens

SRC Reizen
Oude Boteringestraat 37 - 39
Postbus 1657
9701 BR Groningen
Tel: 050 - 3 123 123
www.src-reizen.nl
www.src-socialmedia.nl
Nummer K.v.K.: 58888705
BTW-nummer: NL853224717B01