Disclaimer en Privacy

Vanzelfsprekend besteedt SRC Reizen veel zorg aan de informatie op deze website en proberen wij deze zo up-to-date mogelijk te houden. Wij maken echter een voorbehoud ten aanzien van eventuele typefouten. SRC is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van deze website of de hierin vermelde gegevens. Tevens kunnen wij niet garanderen dat de site foutloos, virusloos en ononderbroken functioneert.

Copyright 2014

Alle rechten zijn voorbehouden. Het reproduceren of anderszins gebruiken van (delen van) deze website is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van SRC Reizen verboden.

Privacy

SRC Reizen besteedt grote zorg aan de bescherming van persoonsgegevens. Wij zullen alle gegevens strikt vertrouwelijk behandelen. SRC verstrekt geen persoonlijke gegevens aan derden anders dan voor de uitvoering van de door u eventueel geboekte reis of voor de verzending van de door u bestelde brochure. SRC Reizen gebruikt uw gegevens uitsluitend voor de uitvoering van uw reis, verzending van brochures, voor interne administratie en voor eigen analyse- en marketingdoeleinden. Wilt u liever geen informatie van SRC ontvangen of wilt u uit ons bestand verwijderd worden, laat ons dit dan weten via dit contactformulier.

Op deze website bieden wij u de mogelijkheid automatisch onze nieuwsbrief te ontvangen. De e-mail nieuwsbrief sturen wij alleen naar diegenen die zich hier vrijwillig voor hebben opgegeven. U kunt zich hiervoor te allen tijde afmelden door dit in uw account aan te passen of door middel van de directe link onder in iedere nieuwsbrief.